CONDICIONS I PREUS

Entrades

La compra d’entrades a través d’aquest servei implica l’acceptació de les següents condicions:

El preu de l’entrada és de 9 euros per alumne. El professorat tenen l’entrada gratuïta. Aquest preu inclou l’obra de teatre i el posterior col·loqui.

És molt important que arribeu amb temps al teatre per no fer endarrerir la resta d’escoles i que la funció arrenqui a l’hora prevista. Així doncs, és potestat de la companyia permetre l’accés al recinte un cop començada la funció.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions s’atendran segons l’ordre d’arribada i la distribució de les entrades segons ordre de pagament. Tindran preferència els centres amb alumnes amb alguna discapacitat o amb alguna necessitat especial.

Caldrà abonar, en concepte de paga i senyal, el 50% de les entrades reservades, abans del 31 de desembre. I la resta de les entrades després de l’actuació. En cas que no es faci l’ingrés en el termini indicat, la companyia es reserva el dret d’anul·lar la reserva. El pagament de les entrades s’han de fer mitjançant ingrés bancari al núm. de compte que rebreu al correu electrònic de confirmació.

Cancel·lació

En cas de cancel·lació de totes o algunes de les places, la normativa serà la següent: es retornarà el 80% de les entrades a les anul·lacions fetes vint dies abans, el 30% una setmana abans i cap retorn si s’efectua tres dies abans o el mateix dia de la representació. Es retornarà l’import total de les entrades si s’avisa com a mínim amb un mes d’antelació.

En cas d’anul·lació per causes de l’organització, d’epidèmies i  desastres climàtics, es retornaran tots els diners. 

 Cada any tenim centres en llista d’espera. Si les cancel·lacions es fan al darrer moment, ja no som a temps d’encabir aquests centres que han quedat fora. Per això  és  important comunicar qualsevol canvi referent al nombre d’alumnes, tant si hi ha baixes, com si es vol ampliar la reserva. També ens és molt útil que sigueu el més realista possible, a l’hora de reservar les entrades.

Qualsevol dubte podeu escriure a: info@ciameaculpa.cat o trucar a la Maria Àngels Largo al: 605 551 040

Este sitio web utiliza cookies para mejorar la experiencia del usuario. Al continuar navegando aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies