NARCÍS CR#SH

Espectacle de creació

Sinopsi

L’edat de les hormones, dels m’agrada i de la recerca de l’aprovació dels altres. Tot, per intentar encaixar en un món que els hi dona l’esquena. Així, com narcisos contemporanis sacsejats per amors no correspostos, els joves cerquen un punt de llum enmig de la incertesa. I és que ben mirat, tots correm el risc d’ofegar-nos dins el nostre propi riu.

 

El gener de 2021 salta al món la notícia de la mort d’un noi de setze anys, després de caure suposadament d’un edifici mentre es feia una selfie. Aquesta caiguda al buit commocionarà l’opinió pública. Però, que s’amaga darrere la caiguda? I a sota d’uns peus que cauen? I al voltant de les mans que aguanten un telèfon mòbil?

 

Aquesta història de caiguda és el punt de partida de Narcís Cr#sh, un espectacle de creació irreverent, didàctic i original que pretén ser un cant a l’autoestima, a la salut mental i a l’empoderament adolescent, tot per donar ales al mite de Narcís per parlar dels joves del segle XXI.

 

Durada: 70 min

Fitxa Artística

DIRECCIÓ
Miquel Mas Fiol

DRAMATÚRGIA
Miquel Mas Fiol

SUPORT DRAMATÚRGIC

M. Àngels Largo

Xisco Segura

REPARTIMENT
Alba Flor

Gerard Franch

Carla Vilaró

VESTUARI
Quim Algora

ESCENOGRAFIA
Quim Algora

PROJECCIONS
Miquel Àngel Raiò

PRODUCCIÓ

M.Àngels Largo Gil

Xisco Segura

AJUDANT DE PRODUCCIÓ

Marta Domingo

AGRAÏMENTS
Al Psiquiatre Oriol Lafau, La psicòloga clínica Nicole Hefer,  el professor i escriptor Toni Janer i sobretot, als testimonis de tants i tants adolescents.

Este sitio web utiliza cookies para mejorar la experiencia del usuario. Al continuar navegando aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies