MEA CULPA ONLINE

Des de Mea Culpa estem treballant per poder continuar amb l’activitat escènica el curs 2020/21, amb les mesures preventives sanitàries adequades per l’ocasió.

Conscients que potser la situació d’alerta sanitària causada per la Covid-19, no ens deixi omplir les platees, la companyia podrà seguir oferint-vos els continguts pedagògics en format digital: obra + col·loqui en directe amb els actors a meitat de preu: 4 euros. D’aquesta manera els alumnes podran seguir aprofundint en la lectura prescriptiva de Mirall trencat.

Com funciona la proposta online?

Molt fàcil! Us enviarem un enllaç de VIMEO amb contrasenya privada per què la feu arribar al vostre alumnat. En aquest enllaç hi ha l’enregistrament íntegre de l’espectacle Mirall trencat. Gravació feta amb dues càmeres i amb una bona qualitat d’imatge i so.

Es triarà un dia amb els mestres per fer el col·loqui on line amb els actors.
Per apuntar-se cada alumne i professor/a ha d’anar a l’enllaç que els hi enviarem i clicar a RESERVAR AHORA

Immediatament després l’aplicatiu us enviarà una invitació amb un enllaç i l’hora d’inici de la conferència col·loqui. Es prega connectar-se 10 minuts abans per comprovar que tot funcioni correctament.

Aquest aplicatiu anul·la la càmera i el micro a tot el públic participant del col·loqui (alumnes i professores/ors). Els alumnes podran fer-nos preguntes en el mateix xat del programa i nosaltres anirem responent.

I res més, és molt senzill i intuïtiu. Per qualsevol dubte podeu contactar amb el Xisco Segura 670331539 o la M.Àngels Largo 605551040. O per mail: info@ciameaculpa.cat

El nostre objectiu ha sigut sempre intentar seguir amb l’activitat i la tecnologia ens ha donat una oportunitat per fer-ho. Us oferim un petit vídeo explicatiu on també podreu llegir alguna de les opinions dels mestres que han utilitzat aquesta proposta virtual aquest curs.

Seguiu-nos a les xarxes per informar-vos de totes les nostres novetats. Esperem ben aviat poder tornar a omplir els teatres!!

Este sitio web utiliza cookies para mejorar la experiencia del usuario. Al continuar navegando aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies