MEA CULPA ONLINE

Des de Mea Culpa estem treballant per poder continuar amb l’activitat escènica el curs 2020/21, amb les mesures preventives sanitàries adequades per l’ocasió.

Conscients que potser la situació d’alerta sanitària causada per la Covid-19 no ens deixi omplir les platees, la companyia podrà seguir oferint-vos els continguts pedagògics en format digital: obra + col·loqui en directe amb els actors a meitat de preu: 4 euros. D’aquesta manera els alumnes podran seguir aprofundint en la lectura prescriptiva de Mirall trencat.

Com funciona la proposta online?

Molt fàcil!

Primer de tot heu de fer la reserva per la nostra web.  Rebreu un mail de confirmació de la reserva on trobareu les condicions per fer el pagament.

Us proposarem uns dies i hores de col·loquis i podreu triar el que més us convingui.

Dues setmanes abans de la data del col·loqui us enviarem un enllaç de VIMEO amb contrasenya privada, perquè pugueu visualitzar l’espectacle amb el vostre alumnat. En aquest enllaç hi ha l’enregistrament íntegre de l’espectacle, una gravació feta amb dues càmeres i amb una bona qualitat d’imatge i so. També us enviarem la invitació per participar en el col·loqui que es realitzarà en una plataforma digital. Es prega connectar-se 10 minuts abans per comprovar que tot funcioni correctament.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb la M.Àngels Largo 605551040 o el Xisco Segura 670331539. O per mail: info@ciameaculpa.cat

El nostre objectiu ha sigut sempre intentar seguir amb l’activitat i la tecnologia ens ha donat una oportunitat per fer-ho. Us oferim un petit vídeo explicatiu on també podreu llegir alguna de les opinions dels mestres que han utilitzat aquesta proposta virtual aquest curs.

Seguiu-nos a les xarxes per informar-vos de totes les nostres novetats. Esperem ben aviat poder tornar a omplir els teatres!!

Este sitio web utiliza cookies para mejorar la experiencia del usuario. Al continuar navegando aceptas su uso. Más información

ACEPTAR
Aviso de cookies